nieuws

Zevenbergen (Wings) begint opnieuw

Archief

Jaap Zevenbergen heeft het pas gevormde intermediairbedrijf ‘Wings finance & houses’ verlaten en is gestart met het kantoor Princeland.

Zevenbergen (48) was tien jaar lang eigenaar van Hypex Hypotheken en fuseerde medio vorig jaar met Nagelmakers Financiële Dienstverlening tot Wings. Binnen een jaar heeft hij het voor gezien gehouden en is in Willemstad begonnen met Princeland. “De omvang – zeven vestigingen en zo’n veertig personeelsleden – was voor mij eigenlijk te groot. Ik miste de directe betrokkenheid.”
Met Princeland (twee medewerkers) gaat Zevenbergen zich richten op beleggingsadviezen. “Daaraan kunnen wel verzekeringen en hypotheken gekoppeld worden. Maar de benadering is anders. Voorheen richtte ik me op hypotheken en betrok daar eventueel beleggen bij.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.