nieuws

Zesde vestiging Hypotheekadviseur

Archief

In Zoetermeer is de zesde vestiging van de Hypotheekadviseur van start gegaan.

Franchisenemer is financieel adviesbureau Ter Beek dat in een nieuw pand aan de Oranjelaan 33 in Zoetermeer de activiteiten voort gaat zetten onder het label van de keten. Hiervoor worden twee extra hypotheekadviseurs aangetrokken.
De franchise-organisatie die begin vorig jaar van start ging, heeft al kantoren in Bussum, Enschede, Uitgeest, Vinkeveen en Wormerveer. Deze maand staan openingen op stapel in Beuningen en Amersfoort. De Hypotheekadviseur Nederland, die gestart is met een advertentiecampagne in de vakbladen, wil eind dit jaar uitkomen op zo’n twintig kantoren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.