nieuws

Zes Univé-onderlingen in Zuid-Holland gaan samen

Archief

Zes Univé-onderlingen in Zuid-Holland gaan per 1 juli fuseren. Onder welke naam de nieuwe combinatie wil gaan operen, is niet bekendgemaakt.

De zes onderlingen zijn: Univé Midden-Holland in Berkel en Rodenrijs, Univé SVO in Schiedam, Univé Westland in Schiedam, Univé De Eendracht in Schipluiden, Univé Roelofarendsveen, en Univé Hazerswoude-Koudekerk.
De naam van de nieuwe onderlinge wordt volgende week bekendgemaakt, aldus directeur Cees van der Meer van Univé Midden-Holland. De 55 medewerkers van de onderlingen blijven verdeeld over de huidige vestigingsplaatsen en drie kantoren in Leidschendam, Sassenheim, en Zoeterwoude.
Onder de Univé-onderlingen is een ware fusiegolf gaande. Medio vorig jaar gingen drie onderlingen (Univé Heerenveen, Univé Ameland en Univé Elkanders Belang in Bergum) op in Univé Friesland BA (59 medewerkers, premie Brand f 10 mln). Per 1 januari volgend jaar willen vier Univé-onderlingen in Geldermalsen, Giessenburg, Groot-Ammers, en Molenaarsgraaf samengaan. Deze bedrijven hebben 55 medewerkers en een brutopremie-inkomen Brand van f 10 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.