nieuws

Zelfs voorziening voor zitten-blijven in schoolongevallenpolis van Goudse

Archief

Omdat de grote schoolvakanties alweer in aantocht zijn, heeft de Goudse bij het intermediair haar schoolongevallenverzekering onder de aandacht gebracht, met ook dit jaar een opvallende nieuwe dekking

Dat nieuwe element is de doublure-dekking. Wanneer een verzekerde scholier door een ongeval in het ziekenhuis moet worden opgenomen, hierdoor een studie-onderbreking van minimaal zes weken oploopt en als gevolg hiervan het schooljaar moet overdoen, keert de polis een bedrag uit van f 3.000. Dit nieuwe element komt naast de uit het recente verleden geïntroduceerde dekking voor gezinsverzorging en bijles (f 75 per dag per dekking, gedurende maximaal 50 dagen).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.