nieuws

Zekergroep gaat opleidingen verzorgen

Archief

De Haagse Zekergroep, bekend van onder meer Pensioenzeker.nl, start deze week met een opleidingsinstituut voor assurantie- en hypotheekcursussen. In samenwerking met Vromans Financial Consultancy is daartoe het Verzekerings- & Hypotheken Opleidingscentrum (VHOC) opgericht.

Het onderwijs wordt verzorgd door Jan Vromans, voorheen werkzaam voor onder meer Bureau D&O, Nibe-SVV, Studiecentrum Financiële Branche en Dutch Insurance College. Het aanbod varieert van een ééndaagse hypotheekworkshop tot de opleiding Assurantie-B.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.