nieuws

‘Zeker Weten’ concentreert zich op personeelsrisico’s

Archief

Onder de naam ‘Zeker Weten’ is een organisatie actief geworden die op landelijke schaal een pakket producten en diensten aanbiedt “om de risico’s van het in dienst hebben van personeel te verkleinen”.

De in Utrecht gevestigde organisatie werkt samen met De Goudse (ziektewetverzekering), arbodienst Guyra, juridische groepspraktijk De Raadslijn en de P&O-dienst Raymaker Kaiser.
Zeker Weten voorziet in een onbeperkt telefonisch te raadplegen juridisch spreekuur voor f 175 per jaar en de (volgens eigen zeggen) voordeligste oplossing voor de verplichte arbo-aansluiting voor f 14,95 per persoon per jaar.
Bestuursvoorzitter van Zeker Weten is J.A.M. van den Berg die voorheen in de optiekbranche actief was. R.J. Nagel is primair verantwoordelijk voor de verzekeringsactiviteiten. Het idee voor en de begeleiding van Zeker Weten komt van ‘AC-i.d. progressieve marketing’ in Den Bosch.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.