nieuws

Zegering Hadders volgt Laman Trip binnen ING op

Archief

Jan Zegering Hadders (58), thans bestuurslid ING Nederland, zal per 1 januari drs. Diederik Laman Trip (58) in zijn functie van bestuursvoorzitter ING Nederland opvolgen. Zegering Hadders blijft daarnaast verantwoordelijk voor ING Wholesale Banking Nederland. Nick Jue (39), momenteel directeur Corporate Communications bij ING Groep, zal Laman Trip’s verantwoordelijkheden overnemen als directeur Corporate Communications & Affairs. Laman Trip gaat zich richten op persoonlijke activiteiten. 

Laman Trip startte in 1985 bij Westland/Utrecht Hypotheekbank, werkte bij Security Life of Denver in de Verenigde Staten en was lid van de directie van Nationale-Nederlanden en directievoorzitter bij RVS. Van 1996 tot 2000 was hij directievoorzitter van de Postbank. Op 1 januari 2000 werd hij lid van het Executive Committee ING Europa, verantwoordelijk voor Retail. Op 1 januari 2003 werd hij benoemd tot bestuursvoorzitter ING Nederland. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.