nieuws

Zalm stuurt volgende week ‘beloningsbrief’

Archief

Minister Zalm van Financiën stuurt vrijwel zeker nog volgende week een brief naar de Tweede Kamer met voorstellen voor de beloning van assurantietussenpersonen. Betrokken partijen (vertegenwoordigers van banken, verzekeraars, tussenpersonen en consumenten) hebben beloofd geen mededeling te doen over het laatste overleg op het ministerie eerder deze week.

In de brief van Zalm wordt naar verwachting voorgesteld de hoogte van de huidige afsluitprovisies te beperken, ten faveure van doorlopende provisies. De exacte uitwerking ervan volgt in 2005, net als het antwoord op de vraag of de beloning van het intermediair transparant moet zijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.