nieuws

Zalm: ‘geen misleiding bij NN’

Archief

In antwoord op Kamervragen van PvdA’er Heemskerk heeft minister Zalm van Financiën geantwoord dat “er geen signalen zijn die duiden op een bewuste poging van Nationale-Nederlanden om kapitalen gunstiger voor te spiegelen dan ze in werkelijkheid zijn”

Van misleiding is volgens hem dan ook geen sprake. In navolging van NN houdt Zalm de verkeerde voorbeeldkapitalen in offertes voor beleggingsverzekeringen op “programmeerfouten”. NN compenseert eventuele nadelige gevolgen voor de 400.000 polishouders tot een totaalbedrag van € 65 mln. Volgens Zalm zijn aanvullende maatregelen niet nodig.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.