nieuws

ZA heeft nu ook een tandartspolis

Archief

Zwolsche Algemeene, die nog geen tandartspolis had, heeft de Tandartsverzekering gelanceerd.

De Tandartsverzekering – die per 1 januari kan worden gesloten – vergoedt 80% van de kosten met een maximum van # 2.500 per jaar per verzekerde. De premie bedraagt # 195 per jaar per verzekerde. Zwolsche Algemeene vond tot nu toe een tandartspolis niet noodzakelijk omdat de (twee) ziektekostenpolissen een ruime dekking op dit gebied geven. De polissen geven een volledige vergoeding voor de kosten van kaakchirurgie, tandheelkundige afwijkingen, parodontologie en orthodontie.
De Tandsartsverzekering kan worden gesloten in aanvulling op de Ziektekostenverzekering – een polis waarvoor begin augustus de premie tussentijds is verhoogd met 5% – en op de Budget Ziektekostenverzekering; een product dat begin dit jaar werd gelanceerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.