nieuws

Ymaro

Archief

Het Velpse assuradeurenbedrijf Ymaro, dat facilitair werkt voor tussenpersonen, heeft onlangs een volmacht van Delta Lloyd verkregen. Ymaro had al volmachten van Amev, Stad Rotterdam, Europeesche, DAS Rechtsbijstand en Royal & Sun Alliance. Ymaro, dat vijf medewerkers telt, werkt inmiddels samen met achttien tussenpersonen.

Tijmen Kroes
De Apeldoornse assurantiemakelaardij Tijmen Kroes, opgericht op 15 september 1975, viert deze maand het zilveren jubileum. Het zestien medewerkers tellende kantoor houdt op vrijdag 22 september van 16.00 tot 18.30 uur een receptie in ‘Het Koetshuis’ in Vaassen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.