nieuws

Yarden condoleert ambassade Amerika

Archief

Uitvaartverzekeraar en -verzorger Yarden heeft bij de Amerikaanse ambassade zeven condoleanceregisters met daarin drieduizend handtekeningen van bezoekers van Yarden-vestigingen overhandigd.

De condoleances zijn gedurende een aantal weken verzameld in uitvaartcentra van Yarden, waar bezoekers hun handtekening konden plaatsen in een condoleanceregister. Yarden-directeur Ton van der Wiel geeft aan waarom Yarden het initiatief genomen heeft. “De mensen die het condoleanceregister tekenden, hebben vaak zelf iemand in de afgelopen weken verloren. Zij staan dan ook heel dicht bij de gevoelens van verdriet en verlies die in Amerika leven. Namens alle medewerkers van Yarden heb ik met een bloemstuk ons ongeloof en medeleven proberen uit te drukken en het Amerikaanse volk veel sterkte toegewenst.” De condoleanceregisters worden uiteindelijk naar de Verenigde Staten gebracht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.