nieuws

Xtensive start met Pro Pensioen

Archief

Franchiseorganisatie Xtensive, onder meer actief met de ketens Koophuis en Aefin, heeft voor de aangesloten kantoren een pensioenconcept ontwikkeld onder de naam Pro Pensioen. Er is al een jaar proefgedraaid met het concept.

Kantoren kunnen met Pro Pensioen actief werkgevers benaderen, ondersteunen en adviseren op het gebied van pensioencommunicatie voor de werknemers. “Een vorm van Employee Benefits nieuwe stijl, die vooral wordt ingezet om de reeds bestaande zakelijke relaties verder te versterken en nieuwe zakelijke relaties te bereiken.” 
Het concept omvat software voor pensioenanalyse, het inpassen van pensioenoplossingen in salarispakketten van werkgevers, de inkoop van producten bij verzekeraars en pensioenfondsen en het genereren van leads voor de tussenpersoon. De deelnamekosten bedragen € 900 (excl. btw) per jaar. Voor de administratieve ondersteuning is een Pro-Pensioenbackoffice ingericht. Er zijn nu negentien kantoren actief met Pro Pensioen, waarvoor een aparte site is opgezet: www.propensioen.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.