nieuws

Xtensive komt met website nuverzekerd.nl

Archief

Onder het motto ‘online verzekeren via de eigen assurantietussenpersoon’ start Xtensive Franchising komend najaar met een online verzekeringsformule voor het aangesloten intermediair (Koophuis, Hypotheek Adviescentrum en Aefin). De basis wordt gevormd door de centrale website nuverzekerd.nl, waarop consumenten zelf eenvoudige verzekeringsproducten kunnen sluiten, met een adviseur op de achtergrond ‘voor als het nodig is’. 

“Ketenintegratie zoals het hoort”, aldus Xtensive, “van informatie tot aanvraag, van schade-afwikkeling tot premie-incasso”. De voordelen voor de consument zijn lagere premies, continue beschikbaarheid en inzage in de eigen verzekeringsportefeuille. De tussenpersoon behoudt het portefeuillerecht en de portefeuille is afgeschermd voor toegang door derden.
Nuverzekerd.nl wordt ontwikkeld in samenwerking met Intrasurance in Zaltbommel, bekend van verzekeruzelf.nl. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.