nieuws

Xtensive biedt spaarhypotheek met 10% rente

Archief

Xtensive heeft een nieuwe hypotheek geïntroduceerd: de Quartet Spaarhypotheek.

De naam verwijst naar de garantie dat de klant de eerste vier jaar 10% rente ontvangt op de ingelegde spaarpremie. Daarna volgt de hypotheek weer de normale hypotheekrente. Voordeel is dat de maandlasten in het begin lager uitvallen. Ter introductie kunnen klanten met een online ‘Quartetspel’ cadeaus winnen ter waarde van_ 100. Daarnaast geldt voor nieuwe klanten tot eind december 0,2% extra rentekorting gedurende het eerste jaar.
De Quartet Spaarhypotheek kan met een overlijdensdekking op maat gesloten worden. Ook zonder overlijdensdekking is mogelijk. Bovendien behoort premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid tot de mogelijkheden. Geldgever is WoonNexxt (ABN Amro); Universal Leven levert de spaarpolis

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.