nieuws

Xmoment

Archief

Xtensive en Quarré bieden aangesloten tussenpersonen een overlijdensrisicoverzekering onder eigen label: Xmoment Levensverzekering. Deze levensverzekering is gelijk aan de risicopolis voor ondernemers van Generali en is nu via deze Afab-dochters beschikbaar voor particulieren.

Pensioen EVO
EVO, belangenvereniging voor de logistieke sector (verladers, ontvangers en vervoerders) heeft een pensioenovereenkomst gesloten met Interpolis. Bij EVO zijn 30.000 bedrijven aangesloten die samen 1,3 miljoen mensen in dienst hebben. Het Solidair Pensioen van Interpolis is daarmee goed voor een extra premievolume van _ 30 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.