nieuws

XL Insurance voor constructies ook in Nederland

Archief

De internationale verzekeraar XL Insurance heeft voor bijzondere constructierisico’s ook een acceptant in Nederland gestationeerd.

Die stap past in de ambitie van XL Insurance om een leidende verzekeraar te worden op grote constructieprojecten. Daartoe wordt de deskundigheid vergroot, onder meer door het aantal Europese underwriters uit te breiden naar 14 en lokaal te laten werken in Nederland, Frankrijk, Spanje en Groot-Brittannië. Vanuit Nederland wordt René van de Ven (senior constructie underwriter) geacht te werken voor de gehele Benelux.
XL Insurance heeft tegelijkertijd de dekkingscapaciteit uitgebreid van $ 40 mln (een kleine _ 30 mln) naar $ 100 mln (bijna _ 75 mln). “Uitbreiding van ons bestaande productenpallet met de productlijn constructie is een welkome aanvulling”, zegt Erik Hartkoren, eerder dit jaar aangesteld als regiomanager voor de Benelux. “We verwachten een toenemende vraag in de constructiesector.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.