nieuws

www.zorgkantoor.nl

Archief

www.zorgkantoor.nl

Zorgverzekeraars Nederland heeft www.zorgkantoor.nl in het leven geroepen, een site die een overzicht geeft van de zorgkantoren in ons land en van de activiteiten van de zorgkantoren. De site wordt binnenkort uitgebreid met specifieke publieksinformatie.
Huisarts en no-claim
“De no-claimregeling, die vooruitlopend op de basisverzekering, wordt ingevoerd in het ziekenfonds, moet ook gelden voor de kosten voor de huisarts”. Dit vindt minister Hoogervorst in weerwil van de mening van de Raad voor de Volksgezondheid. (Zie voor de regeling AM8, pag. 41).
Cursussen reisverzekeraars
De reisverzekeraars Europeesche en Elvia lanceren elk een e-learning-programma waarmee reisagenten hun kennis over reis- en annuleringspolissen kunnen vergroten. Europeesche is al online en Elvia start in oktober. Unigarant heeft plannen, maar die zijn nog niet concreet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.