nieuws

www.oudepolis.nl.

Archief

Assurantiebemiddelaars en particulieren die een oude levenpolis vinden en niet weten waar ze moeten zijn, hoeven dankzij AssurantieMagazine voortaan maar één adres te onthouden: www.oudepolis.nl.

Op deze internetsite is van alle niet-meer bestaande levenmaatschappijen direct te vinden waar de portefeuille nu huist. Sommige maatschappijen zijn diverse malen van naam en/of eigenaar veranderd. In alle gevallen vermeldt de site de huidige beheerder van het erfgoed van de oorspronkelijke maatschappij, en hoe deze beheerder te bereiken is.
In eerste instantie is de lijst bedoeld voor mensen die een levenpolis vinden die nog recht geeft op een uitkering. Maar oude polissen die geen uitkeringswaarde meer hebben, kunnen nog wel in trek zijn bij verzamelaars. Daarom zal op deze site op korte termijn ook ruimte worden geboden aan verzamelaars van oude polissen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.