nieuws

Workshops EB bij Nibe-SVV

Archief

Nibe-SVV organiseert een serie van drie bij elkaar horende workshops rond het thema employee-benefits.

De workshop is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met het formuleren en toepassen van EB-strategieën of het adviseren hierover. Dit kunnen EB-adviseurs zijn, EB-marketeers of bijvoorbeeld accountmanagers van banken en verzekeraars en assurantieadviseurs.
Centraal in de workshop staat de praktische toepassing van EB-concepten en de betekenis daarvan voor de eigen bedrijfsorganisaties. Doel van de workshop is het verkrijgen en vergroten van kennis over employee- en employers-benefits en de toepassing daarvan in de praktijk. Verder wordt aandacht besteed aan het bepalen van de bedrijfsmatige consequenties van de EB-concepten en het vastleggen in een praktisch businessplan.
De workshops worden gehouden op zaterdagen (9.30-16.30 uur) en maandagen (13.00-20.00 uur). De eerste workshop start op zaterdag 27 april. Kosten bedragen e 895. Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een certificaat. @PLI = Voor meer informatie: Wil Lucieer, tel. 020-520.86.30 of e-mail: w.lucieer@nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.