nieuws

Workshop voor uitgeklede Wabb

Archief

Terwijl het wetsvoorstel voor een nieuwe Wabb nog een jaar op zich laat wachten en de evaluatie van de huidige Wabb nog moet plaatsvinden, heeft het adviesbureau D&O alvast een serie workshops over de wijzigingen in de Wabb voorbereid.

In de serie bijeenkomsten (vanaf 30 september t/m 8 oktober, kosten f 350) worden de 180 deelnemende assurantiekantoren geholpen om de wijzigingen in de nieuwe wet zo positief mogelijk naar hun kantoor te vertalen. Voor meer informatie: tel. 033-258.04.60.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.