nieuws

Woningwaardemeter op site Hypotheker

Archief

De Hypotheker heeft de Woningwaardemeter aan haar site (www.hypotheker.nl) toegevoegd.

Met dit hulpmiddel kan men op de site kosteloos een globale inschatting maken van de waarde van een woning. Een uitgebreide toetsing, gebaseerd op een database van het Nederlands Bureau Waardebepaling On-roerende Zaken (NBWO) met daarin ruim 1,3 miljoen woningen, kost de huizenzoeker f 24,50. Volgens De Hypotheker wordt de database maandelijks aangevuld met 18.000 woningen. Verder biedt de vernieuwde internetsite van de hypotheekketen sinds kort de mogelijkheid om een wekelijks rentestandabonnement te nemen en een abonnement op een maandelijkse nieuwsbrief over wonen en hypotheken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.