nieuws

Woltman naar Polen voor Gerling

Archief

Hoewel hij zich afgelopen oktober als vrijwilliger had aangemeld, kwam de benoeming tot vice-president van de raad van bestuur bij de jonge Poolse verzekeraar ATU voor ing. P. Woltman toch als een verrassing. Momenteel is Woltman (48) nog directeur Brand bij Gerling Nederland, maar per augustus verhuist hij naar Warschau om de komende vijf jaar het aanbod van het in reisverzekeringen gespecialiseerde ATU uit te breiden met produkten voor de industrie. “Duitse en Nederlandse bedrijven investeren in toenemende mate in Polen en Tsjechië. Het wordt nu echt dringend om daar als verzekeraar actief te worden.”

Woltman spreekt naar eigen zeggen pas vijf woorden Pools, en zal daarom binnenkort een intensieve talencursus gaan volgen. “Tijdens m’n eerste bezoeken aan Warschau is mij opgevallen dat men er ontzettend leergierig is. Ze willen allemaal weten hoe het verzekeringsbedrijf in Nederland georganiseerd is. Dat is niet zo vreemd, aangezien ze er pas enkele jaren verzekeringsprodukten verkopen zoals wij die kennen.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.