nieuws

Wisseling Ohra in aandelenlease

Archief

Ohra heeft zijn bestaande aandelenleaseproduct vervangen.

Het in de zomer van 1998 geïntroduceerde Ohra Aandelenlease bestaat niet meer; Ohra FlexBeleg is de opvolger. De systematiek is hetzelfde: tegen een maandelijkse inleg van minimaal f 100 tot maximaal f 300 belegt Ohra vijf jaar lang een kapitaal in één van de vijf Ohra-fondsen (Aandelen, Multimedia, Milieutechnologie, Care en Internet).
Nieuw is de rente: die was 8,2% en is nu 7,9% (nominaal 7,6%). Tijdens de looptijd wordt bij het FlexBeleg 25% van het schuldbedrag afgelost. Switchen is bij orders boven de f 992 (450 euro) gratis; daaronder wordt vijf euro in rekening gebracht.
Bij maandbetalingen van f 100 is het startkapitaal f 10.212, bij f 300 maandpremie is dat f 30.636. Na vijf jaar is, tegen de dan geldende rente, contractverlenging mogelijk. Voortijdige beëindiging levert een boete van 5% op.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.