nieuws

Winterthur sterk in beleggingspolis

Archief

Winterthur meldt over het eerste halfjaar een premiestijging van 11% in levensverzekeringen tot € 104,3 mln. Eerder werd al bekend dat Credit Suisse-zuster DBV Leven een omzetstijging van 41% boekte in de eerste zes maanden van dit jaar.

Bij Winterthur loopt vooral de verkoop van beleggingsverzekeringen goed. Die steeg met 18,6% ten opzichte van 2004. Het schadebedrijf kent geen stijging van de productie, maar herhaalt het “keurig positieve” resultaat van een jaar eerder. Toen lag de combined ratio (verhouding schade plus kosten versus premie-inkomsten) op 92,3%.
“Hooggespannen verwachtingen” zegt Winterthur te hebben van het later dit jaar te lanceren extranet. “Hiermee zal Winterthur op een zeer gebruikersvriendelijke manier een online samenwerking met het intermediair mogelijk maken”, zo luidt de belofte.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.