nieuws

Wim Span stapt op bij Aon

Archief

Wim Span, directielid van Aon, is per 1 oktober opgestapt. Zijn vertrek is ingegeven door een fundamenteel verschil van inzicht in het beleid van bedrijfsonderdeel Aon Verzekeringen.

Het opstappen van Span (43) komt na een dienstverband van bijna twintig jaar bij Aon Nederland en haar rechtsvoorgangers, zijn enige werkgever tot dusver. Zijn taken worden vooralsnog overgedragen aan directielid Bert Radder.
Span kreeg in 2000 de leiding over het nieuwe bedrijfsonderdeel Aon Verzekeringen. In deze hoedanigheid werd hij verantwoordelijk voor de uitbouw van deze separate divisie voor de markt van particulieren, midden- en kleinbedrijf en verzekeringsprogramma’s voor de leden van organisaties en instellingen (affinity marketing).
Span was tevens lid van de Global Practise Group Aon Infinity en had in deze functie een bijdrage aan de opzet en ontwikkeling van collectieve verzekeringsprogramma’s in diverse Europese landen voor Aon International.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.