nieuws

Wildbaan-workshops financiële planning

Archief

In samenwerking met de Stichting Persoonlijke Financiën verzorgt De Wildbaan Groep vier kwartaalbijeenkomsten op het gebied van persoonlijke financiële planning.

De workshops besteden aandacht aan zes vakgebieden, te weten: huwelijksvermogens- en erfrecht, belastingen, sparen en beleggen, financieringen, sociale zekerheid, levensverzekeringen en pensioenen. Docenten zijn onder meer prof. dr. E. Lutjens, mr. F. Sonneveldt, mr. EW. Staas, H. Verhoef en drs J.P. Nibbering.
De workshops (van 13.30 uur tot 21.00 uur) vinden plaats op 13 maart (De Witte Bergen, Eemnes), 22 mei (De Waalbrug, Waardenburg), 11 september (De Witte Bergen, Eemnes) en 20 november (De Waalbrug, Waardenburg). Deelname aan een workshop kost f 895 (voor Wildbaan-abonnees f 795); het bijwonen van vier workshops kost f 3.180 (f 2.780). Meer informatie: www.wildbaan.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.