nieuws

Wii cadeau

Archief

Erasmus Hypotheken is een hypothekenactie gestart. Onder het motto: ‘Wii komt er in beweging?’ geeft Erasmus een Wii spelcomputer van Nintendo cadeau bij drie gesloten hypotheken. De actie loopt tot 1 juni.

De Goudse hypotheken
De Goudse Hypotheken heeft enkele veranderingen doorgevoerd om in te spelen op de vraag naar aflossingsvrije hypotheken. De afsluitprovisie voor volledig aflossingsvrije leningen is verhoogd van 0,5% naar 0,8%. Voortaan geldt er voor de meeste hypotheken van De Goudse een rentekorting van 0,2% gedurende de eerste rentevastperiode.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.