nieuws

Wiechmann weg bij Interpolis

Archief

Alof Wiechmann (54), sinds anderhalf jaar directeur Concerncommunicatie bij Interpolis, heeft de verzekeraar medio juli verlaten. Volgens woordvoerder Marco Simmers voor een nieuwe functie buiten de verzekeringsbranche.

Wiechmann werkte tussen 1989 en 2006 in diverse directiefuncties binnen (het schadebedrijf van) Interpolis. De inrichting van het nieuwe verzekeringsbedrijf van Achmea was voor hem echter aanleiding om zich te oriënteren op een functie buiten het concern.
Gevraagd naar een toelichting op de beweegredenen van Wiechmann antwoordt Simmers: “Na de fusie tussen Interpolis en Achmea (najaar 2005) is Alof gaan nadenken en kwam hij tot de conclusie dat het tijd werd voor iets nieuws, omdat hij op een cruciaal punt was beland in zijn loopbaan. Alof was op zijn 29e al adjunct-directeur bij Delta Lloyd en heeft er dus een 25-jarige carrière in het verzekeringswezen op zitten. Een periode waarin hij ook altijd nevenfuncties in de branche heeft vervuld (onder andere binnen het Verbond). Alof vindt dit een mooi moment om de bakens te verzetten. Maar dan ook écht. Ik ken hem goed genoeg om zeker te weten dat hij het verzekeringswezen vaarwel zal zeggen en dat hij ons zal verrassen met zijn volgende functie.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.