nieuws

Wie lijkt het meest op z’n hond?

Archief

Van 14 tot en met 27 mei houdt Radio 10 Gold in samenwerking met de Dier & Zorg (Proteq Direct) een bijzondere look-a-likewedstrijd. Lijk jij op je hond of lijkt je hond op jou? Radio 10 Gold daagt haar luisteraars uit een foto in te sturen om dit te bewijzen.

Uit alle inzendingen maken de deejays  van deze zender een selectie en degenen die het meest op hun hond lijken worden op de site van www.radio10gold.nl geplaatst. De bezoekers van de site kunnen stemmen op de persoon van wie zij vinden dat die de verkiezing moet winnen. Hij of zij wint een lang weekend logeren in een prachtige villa ergens in Nederland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.