nieuws

WIA-producten Aegon louter ter aanvulling

Archief

Aegon heeft zijn antwoord op het nieuwe WIA-stelsel klaar: Aegon Gezond Werkplan. De verzekeraar omschrijft het als een éénloket-oplossing voor een complete aanpak van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. 

Aegon richt zich met de WIA-gerelateerde producten op inkomens aanvullende verzekeringen. De maatschappij adviseert nieuwe klanten niet voor eigen risicodragerschap te kiezen. “We zien er het nut en de noodzaak niet van in. Het premieniveau van het UWV is in 2006 veel beter.”
Het Aegon Gezond Werkplan bestaat uit twee modules voor zorgeloos ondernemen: Aegon Zorgmanagement en Aegon Advies en Rechtsbijstand. En het concept heeft vier verzekeringsmodules: Aegon Ziekteverzuim, Aegon WGA-Aanvulling, Aegon IVA-Excedent en Aegon WGA-Excedent.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.