nieuws

WIA-polis slaat aan

Archief

Ondernemer beginnen warm te lopen voor de WIA-verzekering, stelt Aegon.

Sinds half december heeft de verzekeraar met ruim 1.100 bedrijven een polis gesloten en zijn er mantelafspraken gemaakt met onder meer de recreatiebranche (33.000 werknemers), notarissen, apothekers, accountants en tuincentra. Volgens Aegon gaat het in totaal om een potentieel van zo’n 100.000 werknemers.
“Het aantal uitstaande offertes is een veelvoud daarvan. Onze verwachting is dat de komende tijd nog veel werkgevers een WIA-verzekering zullen sluiten. Bedrijven kunnen dit nog met terugwerkende kracht doen. Deze week ontvangen onze klanten wederom een aanbieding”, aldus Aegon.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.