nieuws

Whiplash Centrum Nederland is op weg naar tien vestigingen

Archief

Na Almere en Blaricum is in Rotterdam de derde vestiging van Whiplash Centrum Nederland (WCN) geopend. Binnen afzienbare termijn zullen er verspreid over het land nog zeven WCN-centra bijkomen.

De WCN-vestiging in Rotterdam is ondergebracht in het pand van arbodienst De Twaalf Provinciën aan het Oostplein. De te openen vestigingen in Groningen, Heerlen, Hengelo, Arnhem, Zaandam, Utrecht en Amsterdam zullen ook onderdak krijgen in de kantoren van De Twaalf Provinciën in die steden.
WCN is een initiatief van het voormalige Tweede-Kamerlid mevrouw M. Janmaat-Abee. De aan het centrum verbonden artsen, fysio- en manueeltherapeuten houden zich onder meer bezig met het behandelen van whiplash-patiënten en met beoordeling van de fysieke en mentale (arbeids)belastbaarheid.
Voorts verzorgt WCN training-op-maat om reïntegratie in maatschappij en arbeidsproces te bevorderen en doet het wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van whiplash-letsel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.