nieuws

WFD-samenwerking Nibe-SVV en Talent&Pro

Archief

Opleidingsinstituut Nibe-SVV gaat medewerkers van detacheerder Talent&Pro opleiden. Gestart wordt met de nieuwe Basisopleiding Financiële Dienstverlening, die geënt is op de WFD-eindtermen. De eerste tien medewerkers van de detacheerder zijn deze week gestart met genoemde opleiding, die is ontwikkeld volgens het nieuwe didactische concept van Nibe-SVV. Verder kan gebruik worden gemaakt van e-learningmogelijkheden.

Alle nieuwe medewerkers van Talent&Pro gaan de basisopleiding volgen. Daarna wordt, afhankelijk van de specialisatie, gekozen voor andere Nibe-SVV opleidingen, die allemaal voldoen aan de WFD-vereisten. “Dat is wat wij zelf willen, maar het is ook wat de klant van ons eist”, zegt Maarten Timmerman, directeur van Talent&Pro. De nieuwe opleidingen maken deel uit van de Talent&Pro Business School. Deze is opgericht om de samenwerking met het opleidingsinstituut vorm te geven. Timmerman vindt het e-learningconcept heel belangrijk. “Veel van onze medewerkers werken op projectbasis bij de klant. Op deze manier kunnen wij heel flexibel inspelen op de opleidingsbehoeften van de medewerker. Tegelijkertijd biedt e-learning de mogelijkheid om tussentijds jezelf te toetsen. Dan komt het niet meer aan op het laatste weekend voor het examen”, zegt Timmerman. Voor de e-learning loggen de medewerkers in op het studienet van Nibe-SVV.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.