nieuws

WestlandUtrecht past regels voor nieuwbouw aan

Archief

WestlandUtrecht heeft de voorwaarden van zijn nieuwbouwregeling aangepast.

Klanten die vanaf nu bij WestlandUtrecht een nieuwbouwwoning financieren, betalen geen afsluitprovisie meer. Ook betalen zij geen opslag op de rente als het hypotheekbedrag hoger is dan de executiewaarde. Daarnaast zijn er voor klanten diverse rentekortingsmogelijkheden. Bij nieuwbouwwoningen en appartementen, waarbij sprake is van project- of standaardbouw, is geen taxatierapport meer vereist indien de stichtingskosten niet hoger zijn dan _ 1 mln (was _ 500.000). WestlandUtrecht verricht dan zelf de taxatie en eventuele taxatiekosten worden dan niet in rekening gebracht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.