nieuws

WestlandUtrecht breidt hypotheken-pakket verder uit

Archief

WestlandUtrecht introduceert het Inkomensaanvullingsdepot, een uitbreiding op de bestaande Vermogens Advies Hypotheek en de Vermogens Beheer Hypotheek.

“Het depot is bedoeld voor nieuwe klanten die de overwaarde van de verkochte woning niet in de hypotheek steken, maar willen beleggen om het inkomen aan te vullen”, zegt Harald Wouters van WestlandUtrecht. “In individuele situaties kan het Inkomensaanvullingsdepot ook een hogere hypotheekverstrekking mogelijk maken.”
Het Inkomensaanvullingsdepot is volgen WestlanUtrecht typisch een adviesproduct. Om te waarborgen dat intermediairs en hun klanten het product en de risico’s goed en transparant kunnen beoordelen, heeft de verzekeraar een interactieve kennistoets voor het intermediair ontwikkeld. Ter ondersteuning van het adviesgesprek is een Verklaring van Kennisname ontwikkeld, die door klant en intermediair moeten worden ondertekend.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.