nieuws

Westenburg koopt stadgenoot Mathyi

Archief

Assurantiemakelaar Rob Mathyi in Breda heeft zijn portefeuille verkocht aan stadgenoot Westenburg Assurantiën. Mathyi treedt per 1 augustus in dienst van Westenburg “om de continuïteit te waarborgen”. Hij zal zijn relaties “nog enkele jaren” blijven adviseren. Joost Bauwens, algemeen directeur van Westenburg, is zeer verheugd over de aankoop. “Rob Mathyi is een gevestigde naam in Breda en zijn relaties passen prima bij onze klanten.”

Westenburg behoort met een omzet van meer dan € 5 mln tot de honderd grootste assurantiekantoren van ons land. Bij het bedrijf werken ruim negentig mensen op vestigingen in Breda, Roosendaal, Halsteren en Oosterhout.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.