nieuws

Werkmaterieel Preventie Award

Archief

Eind januari zal Avéro Achmea het eerder geïntroduceerde Werkmaterieel Service Pakket, een combinatie van een allriskswerkmaterieelverzekering en een tracking-& tracingpakket, uitgebreid in de markt zetten, meldt marktmanager Schadeverzekeringen Alex Kammeraad

Daartoe zal op 30 januari de Werkmaterieel Preventie Award worden uitgereikt aan de verzekerde die volgens Avéro op de meest vooruitstrevende manier met diefstalpreventie is omgegaan. Er zijn inmiddels drie genomineerden, maar wie dat zijn, wil de verzekeraar niet prijsgeven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.