nieuws

Werkelijke autopremies Delta Lloyd in Amsterdam

Archief

Hierbij wil ik u op de hoogte brengen van de werkelijke cijfers van de premieverhoging door Delta Lloyd van de autoverzekering in Amsterdam. Dit in tegenstelling tot wat de heer Jansen naar voren bracht (“maximaal 25%”) bij de presentatie van het jaarverslag (AM nr. 5, pag. 17). De premieverhoging voor personen tot 28 jaar is 40%, de verhoging tot de leeftijd 50 jaar is 30%, en voor personen van 50 tot 65 jaar is de verhoging 20%. U zult begrijpen dat de Amsterdamse assurantiekantoren Delta Lloyd niet serieus meer nemen en de andere productie ook wel elders zullen onderbrengen. In het afgelopen jaar heeft de maatschappij daar natuurlijk nog niets van gemerkt omdat de verhoging pas op 1 december 1996 bekend werd.

B. Herstel Herstel Assurantiekantoor Amsterdam

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.