nieuws

Werkdruk hoog in verzekeringsbranche

Archief

De werkdruk in de verzekeringsbranche wordt als (te) hoog ervaren door bijna driekwart van de binnendienstmedewerkers van maatschappijen die de bedrijfstak volgen, zo blijkt uit een onderzoek door het Nipo in opdracht van AssurantieMagazine

Een ruime meerderheid is overigens tevreden over de inhoud van de nieuwe branche-cao. Het meest gewaardeerd wordt de 7,5% loonsverhoging, gevolgd door de keuzemogelijkheid van een 36-, 38- of 40-urige werkweek. De flexibele arbeidsvoorwaarden worden door de meeste werknemers positief genoemd, op voorwaarde dat de werkgever zorgt voor voldoende personeel. (handje!) pag 26.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.