nieuws

Welten voorspelt drukte door modellen-De Ruiter

Archief

Opleidings- en detacheringsbedrijf Welten denkt dat tussenpersonen en verzekeraars de komende weken een hausse aan vragen van verzekerden te verwerken krijgen als gevolg van de informatieoverzichten op basis van de modellen-De Ruiter

Die moeten voor 1 april worden verstuurd aan klanten met een beleggingsverzekering. Welten, dat al mensen heeft ingezet om het versturen van de overzichten voor te bereiden, leidt daarom enkele tientallen mensen via workshops op om bedrijven te ondersteunen in het beantwoorden van vragen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.