nieuws

Welke werft binnen dag veertig intermediairs

Archief

Inkoopcombinatie Welke Financiële Diensten is gestart met een groot offensief, waarbij 3

650 intermediairs worden benaderd. Onder het motto ‘Bij welke inkoopcombinatie verdient u het meest?’ trekt het bedrijf de komende weken het land in. Aan het einde van de eerste dag waren er al veertig nieuwe deelnemers genoteerd. Commercieel directeur Ben Steenwijk: “Door onrust in de branche maken veel intermediairs momenteel de balans op. Ze vragen zich af of ze ü berhaupt wel actief willen blijven in hypotheken, of ze zaken moeten doen via een inkoopcombinatie en zo ja, welke. Welke benadert deze groep ‘zwevende intermediairs’ telefonisch met de uitnodiging een regionale bijeenkomst bij te wonen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.