nieuws

Weinig AXA-management over bij Reaal

Archief

De overname door SNS Reaal heeft inmiddels vrijwel de volledige directie van AXA Nederland doen verdwijnen

Nadat directievoorzitter Jan van den Berg eerder dit jaar vertrok, is ook directeur Schade Jan Boogaard opgestapt. ” Die dingen gebeuren”, is de nuchtere reactie van Boogaard. “Er waren twee directies en degene die betaalt, bepaalt.” Overleg over een andere functie bij Reaal leverde niets op. De taken van Boogaard worden waargenomen door Thijs Vervaat (47). Ook de directieleden Peter van Solinge en Bert-Jan Tiesinga zijn inmiddels verdwenen bij AXA. De dit jaar aangetrokken directeur Leven en hypotheken Erwin van der Wal is als enige van het directieteam nog in functie; zijn toekomst is nog onduidelijk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.