nieuws

Weer nieuw spaarproduct Regio Bank

Archief

Regio Bank, de ING-bankformule voor het intermediair, heeft het productassortiment uitgebreid met Royaal Sparen. Klanten die zo’n rekening openen, krijgen 3,7% rente op jaarbasis. “Het is vooral geschikt voor klanten die bedragen vanaf € 15.000 gedurende langere tijd willen vastzetten tegen een hoge rente”, zegt Regio Bank.

Wie kleinere bedragen wil sparen, kan kiezen voor Groei Sparen, waarbij het spaartegoed tussentijds zonder kosten kan worden opgenomen. Vorig jaar kwam Regio Bank met Bonus Sparen, waarbij extra rente wordt uitgekeerd als het spaarsaldo 2% per kwartaal groeit. Sparen is naast hypotheken het speerpunt van de 450 kantoren tellende franchiseformule. De beheerde spaartegoeden moeten dit jaar met € 150 mln groeien.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.