nieuws

Weer nieuw rekenbureau letselschade

Archief

Abax Rekenaars is een nieuw bureau op het terrein van letselschadeberekeningen. Het bureau is opgericht door Frans de Tombe (42), die al ruim zestien jaar in de verzekeringsbranche actief is, laatstelijk bij het Nederlands Rekencentrum Letselschade.  Abax (www.abaxrekenaars.nl) werkt zowel voor belangenbehartigers als voor verzekeraars met de software van Audalet (ABZ). Laatstgenoemd rekensysteem kwam begin deze maand in de schijnwerper te staan in verband met de oprichting van het RekenBureau door de tegenpolen Andriessen & Geurst en Groot Expertisebureau.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.