nieuws

Weer een Internet-apotheek

Archief

Ook apotheker Hok Tjiook in Heemskerk is op Internet een postorderapotheek gestart.

Via de website www.efarma.nl kunnen bij Tjiook medicijnen per post worden besteld. Het ligt voor de hand dat de opkomst van Internetapotheken te maken heeft met het feit dat zorgverzekeraars zelf medicijnen moeten gaan inkopen. Om de inkoopvoordelen ten volle te benutten kan het wenselijk zijn een (postorder)apotheek op te richten of een bestaande op te kopen. Tjiook zegt echter vanuit de optiek van consumenten te handelen.
Efarma stuurt receptmiddelen gratis toe. Ook kunnen, met kortingsaanbiedingen tot 25%, zelfzorgmiddelen worden besteld. De site geeft, gerangschikt naar aandoening, ook informatie over diverse middelen.
De Consumentenbond voert op Internet een discussie over ‘de apotheek van de toekomst’. Tot eind mei kunnen bezoekers van www. consumentenbond.nl, reageren op stellingen. In juni worden deze reacties samen met het ministerie van VWS besproken met opinion leaders in de zorg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.