nieuws

Weer Duits netwerk actief in ons land

Archief

I N H O U D ABP-Hypotheken stelt intermediair gerust 3 Aanvullende polis voor FNV-leden 7

Na Wirth & Partners en zeer recent Hamburg-Mannheimer is een derde Duitse netwerkorganisatie onze grenzen overgestoken. De Quinz Holding uit München ontkent elke betrokkenheid. Meer hierover op pagina 14. Interpolis: meer openheid over fraudebestrijding 16 FDC lanceert zijn Nationale Hypotheek Databank 21 Expertisebureau stopt met bijstand gelaedeerden 23 Rendement unit-linkedpolis belangrijker dan kosten 28 London & Lancashire gaat in leven 31 WW-gatpolis NVS Salland 42 Groei Groep Rechtsbijstand/ SRK in breedte en diepte 44 Risk Consultants nieuwe loot aan Hannover-stam 39 Volmachtmodule van Exact in E-Assurantie 55 RUBRIEKEN Commentaar…………..2 Persoonlijkheden……..9 Fiscaal…………….34 Open Forum………….40 Jus d’Assurance……..49 Kijk op Internet-site..52 Jurisprudentie………63 Evenementen…………91

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.