nieuws

Weer claim op goedkoopste zorgpolis

Archief

Budgetpolis.nl claimt met zijn nieuwe zorgverzekering de goedkoopste polis in huis te hebben. Het is de ZorgGarant-polis van Delta Lloyd met een maandpremie van _ 85,80 bij _ 0 eigen risico.

De maandpremie bedraagt eigenlijk _ 86,22 maar als de polis voor 1 januari 2007 gesloten wordt, ontvangt de klant _ 5 netto retour na betaling van de eerste maandpremie. De vijf aanvullende pakketten worden met een korting van 18% aangeboden met een maandtarief vanaf _ 6,36. Daarnaast zijn er drie tandartsverzekeringen beschikbaar. Budgetpolis.nl, gelieerd aan de Stichting Budgetzorgpolis, zegt een internetverzekeraar te zijn die in staat is om zonder provisie en winstoogmerk een scherp tarief aan te bieden.
Budgetpolis.nl is pas sinds oktober dit jaar actief en eigendom van Peter Bastian en Ruud Visser, mede-eigenaren van Bastian & Visser uit Eindhoven. Het bedrijf werkt samen met het volmachtbedrijf Intrasurance.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.