nieuws

Wederkerige: nu alleen nog Brand

Archief

De Wederkerige van 1820 heeft de laatste aansprakelijkheidsrisico’s overgedragen aan Klaverblad.

Daarmee is de onderlinge uit Hoorn nu alleen nog risicodrager voor brandverzekeringen. “We zijn al een tijd geleden gestopt met het verzekeren van alle niet-brandrisico’s. Deze overdracht heeft betrekking op enkele avb’s die al waren beëindigd, maar waarvan wij het uitlooprisico nog wel droegen. Omdat wij onze vergunning willen inleveren, moesten wij die risico’s volgens de regels van toezichthouder DNB dus bij een andere verzekeraar onderbrengen”, legt een woordvoerder uit. De Wederkerige is goed voor een jaarlijkse premieomzet uit brandverzekeringen van circa _ 3,7 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.