nieuws

Website Zaanstreek

Archief

Assurantieclub Zaanstreek heeft een website (www.assclubzaanstreek.nl). Via de site is aanmelden als lid mogelijk. Er wordt actuele informatie over onder meer lezingen en workshops gegeven. Verder zijn er links opgenomen naar de NBVA, NVA, Nibe-SVV en de Federatie van Assurantieclubs.

Bruns ten Brink
Bruns ten Brink Assuradeuren, sinds kort onderdeel van de Asco/BDM Groep, houdt op vrijdag 14 september (14.00-18.00 uur) ‘open huis’ in haar nieuwe kantoorpand aan de Koetserstraat 13 in Wormer. Het nieuwe postadres van Bruns ten Brink is: postbus 27, 1530 AA Wormer, tel. 075-659.04.00, fax 659.04.90.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.